Saturday, April 25, 2009

Maailma rikastamise meede

Maailm on jälle natukene rikkam. Sedapuhku edastame rõõmusõnumeid Varstust.

Keset Varstut elab väike hobusekari. Tori märad Ultra ja Hildi, araabia ristandruun Morgan ning kaks väikest poni - Liina ja Kondor. Käisin eile õhtul Janikal abis Kevinile aeda ehitamas. Kevin kolib mõneks ajaks sinna, esinema laadale. Aitasin tal ka ponid talli viia - vaene väike Liina, pidi mul nagu koer kõrval käima. Ponil pidi olema näksamiskomme ja mina võõrast looma talitamas. Seejärel vaatasin veel Morgani trenni. Sain võimaluse plats ära näha ja Kevini esinemiskava enda jaoks paika panna. Enne kui mind koju toodi, vaatasime veel korraks Hildi üle. Hildi kraapis oma kuurialuses. Tavaliselt pidi sööma oma nurgas. Pilk oli ka märal natukene kurb. Janika pidi niikuinii tagasi tulema, et Morganil tekk pealt võtta. Seega otsustasime, et ehk varss lihtsalt liigutab ja märal valus.

Varss liigutaski, tegi oma viimaseid pööramisi. Kuskil 11 ajal oli väike märavarss lõpuks ema seest välja roninud. Huvitav, kas see on kokkusattumus, et umbes-täpselt kolm nädalat pärast Kevade sündi. Varsaga pidi kõik korras olema, loodetavasti saame järgmisel nädalavahetus korraks läbi astuda ja väikest tori piigat ka oma silmaga näha.

Sellega meie maailma rikastamine ei piirne. Kevin on võtnud pähe idee, et tema tahab koomikuks hakata. Tavaline puhkamisasend sisaldab tal ka rippu lastud alamokka. Kas on veel vähemväärikamat asendit ühele sugutäkule? Lisaks armastab ta kaeraämbreid loopida. Võtab ämbri hambusse ja loksutab edasi-tagasi kuni ühel hetkel lahti laseb. Peaks hoopis selle esinemiskavaks võtma. Saaks vähemalt naljagi. Täna hommikuks oli Kevin lisanud oma kavasse veel ühe nüansi. Kaeraämbrit ei loobita enam suvalises suunas. See astetakse nüüd tagurpidi veekünasse. Las laps mängib, vähemalt ei tee rumalusi:)

No comments:

Post a Comment